Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Nieuws

Voor nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Nieuws van OSG

Graag houden wij u op de hoogte van nieuws over OSG en de medische branche. Op deze pagina vindt u nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot OSG.

Prijsvraag Venticare Live 2018

De winnaars van onze prijsvraag op Venticare Live 2018 (6 en 7 juni) zijn:

1. Ansje Veen
2. Alinde Mijnheer
3. Jeanette van Cittert

       

Alle drie hadden jullie het aantal ballen op onze stand juist geraden, namelijk: 148!
Van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie winnen een exclusief toegangsticket voor het OSG-congres Spoedeisende Geneeskunde op vrijdag 2 november in Houten. Jullie ontvangen hierover op een later tijdstip aanvullend bericht. Bekijk alvast de eerste informatie over het congres via onze speciale congrespagina.

Winnaars bekend Geschiedenisquiz NRR-Congres

 

Woensdag 4 april vond het NRR-Congres 2018 plaats in Nieuwegein. Uiteraard was OSG daar aanwezig. Onze beursstand is goed bezocht en wij hebben veel positieve reacties gekregen op de vernieuwde presentatie.

Voor bezoekers had OSG een geschiedenisquiz in elkaar gezet en voor 3 winnaars een gratis toegangskaart (ter waarde van € 195,00) voor het OSG-Congres op vrijdag 2 november in het vooruitzicht gesteld.

De belangstelling voor deelname aan de geschiedenisquiz was enorm groot en de brievenbus, waarin de deelnameformulieren gedeponeerd konden worden, moest deze dag meerdere keren geleegd worden.

De drie winnaars zijn bekend en wij mogen hen feliciteren met de gratis toegangskaart voor ons congres. De winnaars, Karin van Driel, Melanie Rijsdijk en Gert Nieveen hebben inmiddels via e-mail persoonlijk bericht gekregen.

Wij feliciteren Karin, Melanie en Gert, maar willen hierbij ook alle bezoekers van onze beursstand en deelnemers aan de geschiedenisquiz van harte bedanken voor hun belangstelling in OSG.

Graag tot ziens op het OSG-Congres op vrijdag 2 november in Houten.

Geslaagde open dagen opleiding Doktersassistent

Zaterdag 24 maart was er wederom bij het OSG een open dag voor mensen die geïnteresseerd waren in de opleiding tot doktersassistent. Om 10:00 u. opende het OSG voor de tweede keer de deuren voor alle belangstellende en mensen die spontaan even langs kwamen.Ook bewoners van Houten zelf, die door informatieborden langs de weg waren geïnformeerd kwamen zich laten informeren over de opleiding en de inhoud ervan, maar lieten zich ook graag rondleiden in de prachtige leeromgeving.

Bent u niet in de gelegenheid om één van de twee open dagen te bezoeken, kunt u hier verdere informatie vinden:

Website en inschrijven:
Opleiding Doktersassistent

Meer informatie:
E-mail: da@jouwzorgopleider.nl
Bellen: 030 - 634 65 80