Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Nieuws

Voor nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Nieuws van OSG

Graag houden wij u op de hoogte van nieuws over OSG en de medische branche. Op deze pagina vindt u nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot OSG.

Winnaars bekend Geschiedenisquiz NRR-Congres

 

Woensdag 4 april vond het NRR-Congres 2018 plaats in Nieuwegein. Uiteraard was OSG daar aanwezig. Onze beursstand is goed bezocht en wij hebben veel positieve reacties gekregen op de vernieuwde presentatie.

Voor bezoekers had OSG een geschiedenisquiz in elkaar gezet en voor 3 winnaars een gratis toegangskaart (ter waarde van € 195,00) voor het OSG-Congres op vrijdag 2 november in het vooruitzicht gesteld.

De belangstelling voor deelname aan de geschiedenisquiz was enorm groot en de brievenbus, waarin de deelnameformulieren gedeponeerd konden worden, moest deze dag meerdere keren geleegd worden.

De drie winnaars zijn bekend en wij mogen hen feliciteren met de gratis toegangskaart voor ons congres. De winnaars, Karin van Driel, Melanie Rijsdijk en Gert Nieveen hebben inmiddels via e-mail persoonlijk bericht gekregen.

Wij feliciteren Karin, Melanie en Gert, maar willen hierbij ook alle bezoekers van onze beursstand en deelnemers aan de geschiedenisquiz van harte bedanken voor hun belangstelling in OSG.

Graag tot ziens op het OSG-Congres op vrijdag 2 november in Houten.

Geslaagde open dagen opleiding Doktersassistent

Zaterdag 24 maart was er wederom bij het OSG een open dag voor mensen die geïnteresseerd waren in de opleiding tot doktersassistent. Om 10:00 u. opende het OSG voor de tweede keer de deuren voor alle belangstellende en mensen die spontaan even langs kwamen.Ook bewoners van Houten zelf, die door informatieborden langs de weg waren geïnformeerd kwamen zich laten informeren over de opleiding en de inhoud ervan, maar lieten zich ook graag rondleiden in de prachtige leeromgeving.

Bent u niet in de gelegenheid om één van de twee open dagen te bezoeken, kunt u hier verdere informatie vinden:

Website en inschrijven:
Opleiding Doktersassistent

Meer informatie:
E-mail: da@jouwzorgopleider.nl
Bellen: 030 - 634 65 80


OSG Congres Spoedeisende Geneeskunde 2018

Save the date.
Vrijdag 2 november 2018 organiseert OSG het 4e Congres Spoedeisende Geneeskunde in Houten. Ook bij dit congres bieden wij u interessante sessies en presentaties. Er zijn maximaal 400 plaatsen beschikbaar. Accreditatie wordt aangevraagd bij ABAN, V&VN, VSR, NAPA en NVSHV. Bezoek het OSG congres in 2018 en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de Spoedeisende Geneeskunde. Ook in 2018 legt OSG weer inspirerende sprekers voor u vast. Via onze website, social media en nieuwsbrieven ontvangt u alle informatie over het OSG Congres.