Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Hier delen we informatie over nieuwe opleidingen, open dagen en thema-avonden.

OSG nieuws

Nieuws delen we graag. Altijd met een frisse blik en volgens de laatste inzichten en actualiteiten. 

ERASMUS MC Restart a Heart day

Iedereen op de wereld kan een leven redden! Op 12 oktober a.s. vindt in het Erasmus MC de Restart a Heart day plaats. Het begint om 12.30 en is om 17.30 afgelopen.

Het programma
Op Restart a Heart day is iedereen welkom in de centrale hal van het Erasmus MC. Je leert hier meer over reanimatie bij volwassen en kinderen. Er zijn demonstraties en je leert zelf hoe te reanimeren. Ook zijn er kraampjes van onder meer de Anesthesie, Spoedeisende hulp, Intensive Care, Cardiologie, Perfusie, Erasmus Academie, ICK) met informatie over de zorg rondom reanimatie voor volwassenen én voor kinderen.

Meer informatie vind je op:

https://www.erasmusmc.nl/restartaheart2019

Open Dag Opleiding Doktersassistent(e)

Wil je graag met mensen werken en houd je van een dynamische werkomgeving waar iedere dag anders is? Dan is het beroep doktersassistent(e) op je lijf geschreven! Op zaterdag 2 november 2019 organiseren wij een open dag voor de opleiding tot Doktersassistent(e). Je kunt bij ons terecht tussen 10.00-12.00.

2 nieuwe cursussen bij OSG

NIEUWS MEI 2019

Met kloppend hart kunnen we 2 nieuwe cursussen aankondigen bij OSG; 

-ECG Beoordeling Basis 
-ECG Beoordeling Advanced

Bij de cursus ECG Beoordeling Basis leert de cursist een ECG te beoordelen volgens een stappenplan. Bij ECG Beoordeling Advanced komt het uitgebreide ECG aan bod en en het beoordelen van afwijkende situaties. Bij beide trainingen ligt het accent op ritme- en geleidingsstoornissen, ischemie en intra-ventriculaire geleidingsstoornissen. 

Deze eendaagse trainingen vinden plaats in september 2019 bij  het opleidingscentrum van OSG in Houten. Klik hier voor meer informatie over de cursus ECG Basis en hier voor meer info over ECG Advanced.