Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Hier delen we informatie over nieuwe opleidingen, open dagen en thema-avonden.

OSG nieuws

Nieuws delen we graag. Altijd met een frisse blik en volgens de laatste inzichten en actualiteiten. 

Werkzaamheden A12 Galecopperbrug

Graag brengen we je op de hoogte van wegwerkzaamheden bij Utrecht. Rijkswaterstaat werkt van 26 september tot uiterlijk 8 november 2019 aan de Galecopperbrug (snelweg A12) bij Utrecht in de richting van Arnhem. Zij verwachten daardoor zeer ernstige verkeershinder rond knooppunt Oudenrijn in de richting van Arnhem. Deze hinder geldt met name voor verkeer vanaf de A12 Den Haag en de snelweg A2 richting Utrecht en Nieuwegein. Om het verkeer over de A12 Galecopperbrug goed te doseren stelt Rijkswaterstaat afsluitingen en omleidingen in. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de site van rijkswaterstaat.

Open Dag Opleiding Doktersassistent(e)

Wil je graag met mensen werken en houd je van een dynamische werkomgeving waar iedere dag anders is? Dan is het beroep doktersassistent(e) op je lijf geschreven! Op zaterdag 2 november 2019 organiseren wij een open dag voor de opleiding tot Doktersassistent(e). Je kunt bij ons terecht tussen 10.00-12.00.

2 nieuwe cursussen bij OSG

NIEUWS MEI 2019

Met kloppend hart kunnen we 2 nieuwe cursussen aankondigen bij OSG; 

-ECG Beoordeling Basis 
-ECG Beoordeling Advanced

Bij de cursus ECG Beoordeling Basis leert de cursist een ECG te beoordelen volgens een stappenplan. Bij ECG Beoordeling Advanced komt het uitgebreide ECG aan bod en en het beoordelen van afwijkende situaties. Bij beide trainingen ligt het accent op ritme- en geleidingsstoornissen, ischemie en intra-ventriculaire geleidingsstoornissen. 

Deze eendaagse trainingen vinden plaats in september 2019 bij  het opleidingscentrum van OSG in Houten. Klik hier voor meer informatie over de cursus ECG Basis en hier voor meer info over ECG Advanced.