Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Mogelijkheden voor hosting

Mogelijkheden voor hosting

OSG wordt steeds vaker ingezet voor hosting. Dit houdt in dat OSG onderdak biedt aan beroepsorganisaties die hun cursussen verzorgen in ons opleidingscentrum in Houten.

Het centrum heeft uitgebreide faciliteiten. Naast de huisvesting verzorgt OSG de gehele financiële en administratieve afhandeling van de cursussen.

OSG heeft de beschikking over één grote plenaire zaal en zes volledig ingerichte praktijkruimtes. Verder is in het opleidingscentrum in Houten een moderne instructeurskamer (faculty room) die ook als vergaderruimte kan worden gebruikt. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. De centrale ruimte is ingericht als ontvangst- en verblijfsruimte.

Naast de huisvesting kan OSG de gehele financiële en administratieve afhandeling van de cursussen verzorgen. Het voordeel hiervan is dat beroepsorganisaties op deze wijze gebruik maken van de kennis en expertise van OSG, en zo de kwaliteit van de cursussen gewaarborgd is.

OSG kan de volledige verzorging organiseren. Dat wil zeggen inclusief catering voor lunch en diner en indien nodig overnachtingen. In het gehele opleidingsinstituut is gratis internet beschikbaar, via professionele WiFi.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor hosting te bespreken.