Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Cursus Evenementen Hulpverlening

Cursus evenementen hulpverlening
Tijdens deze 1-daagse cursus doorloop je alle stappen die onmisbaar zijn als evenementen hulpverlener:

Verzamelen en interpreteren van gegevens
De (ambulance) evenementen hulpverlener vormt zich binnen het evenement een gedetailleerd beeld van de infrastructuur, communicatie, veiligheidsaspecten, verantwoordelijkheden en de te verwachten letsels en calamiteiten door middel van continue verzameling van directe en indirecte gegevens. 

Plannen van evenementenzorg
De (ambulance) evenementenhulpverlener plant de zorg, stelt prioriteiten betreffende de interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning van het behandelingsbeleid daar waar nodig. De (ambulance) evenementenhulpverlener maakt onderdeel uit van het evenement.

Uitvoeren van evenementenzorg en bewaking
De ambulancehulpverlener voert binnen de context van de professionele standaard (LPA), zelfstandig de zorg uit bij medische behandelingen en begeleidt en ondersteunt desgewenst de hulpverleners op BLS niveau, de sportarts of overige ketenpartners bij onderzoek en behandeling. 

Toepassen triage bij incidenten op het evenementen terrein
De ambulance hulpverlener handelt overeenkomstig de protocollen en richtlijnen binnen het LPA grootschalig incident met command and control totdat de regionale OVDG zich meld op het evenementen terrein. De ambulancehulpverlener stuurt binnen een grootschalig evenement de BLS niveau hulpverlener.

Verder komen de belangrijke onderdelen communicatie, samenwerking, kennis & wetenschap, maatschappelijk handelen en professionaliteit uitvoerig aan de orde.

VOOR WIE?
Deze cursus is bedoeld voor ambulance verpleegkundigen, ambulance chauffeurs, (basis) artsen & verpleegkundigen die zich verder willen specialiseren in de evenementen hulpverlening.Doel cursus
Doelgroep
Cursusduur
Kosten

Na afloop van deze training kan de evenementen hulpverlener de volgende zaken toepassen:

-Een gedetailleerd beeld vormen van de infrastructuur, communicatie, veiligheidsaspecten, verantwoordelijkheden en de te
verwachten letsels en calamiteiten door middel van continue verzameling van directe en indirecte gegevens.

-Plannen, uitvoeren en bewaken van evenementen zorg

-Toepassen van triage op het evenemententerrein

Deze cursus is bedoeld voor ambulance verpleegkundigen, ambulance chauffeurs, (basis) artsen & verpleegkundigen die zich verder willen specialiseren in de evenementen hulpverlening.

Eendaagse cursus van 9.00-16.00.

De kosten voor deze cursus bedragen 349,- euro.Aanbod

Voor meer informatie over inschrijven kunt u contact met ons opnemen.