Bel +31(0)30 634 65 80 info@jouwzorgopleider.nl

Vragen over facturen:
tel. 088 – 339 49 92

debiteuren@wittekruis.nl

Contactgegevens

OSG Bezoekadres: Ringveste 7A, 3992 DD Houten Postadres: Postbus 482, 3990 GG Houten Heeft u vragen? Bel: +31(0)30 634 65 80 Of mail naar info@jouwzorgopleider.nl.

Contactformulier:

Openingstijden OSG

Het kantoor van het opleidingsinstituut OSG is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Het opleidingscentrum is incidenteel ook ‘s avonds geopend voor het aanbieden van cursussen, opleidingen of bijeenkomsten. Bekijk de lesdagen met de bijbehorende openingstijden. Tijdens de lesdagen zijn wij vanaf een uur voor de genoemde aanvangstijd aanwezig om u te ontvangen.

Nieuwsbrief

Wilt u onze Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in!
Klik hier

Wilt u juist uitschrijven?
Klik dan HIER

Routebeschrijving

Tom TOM bestemming: 3992 DD 7

Vanuit de richting Amsterdam (A2) of Den Haag (A12): Bij Utrecht (knooppunt Oudenrijn) volgt u de borden Houten op de parallelbaan A12. Vervolg uw weg richting Breda A27. Neem op de A27 afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Op de tweede rotonde rechtdoor. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u. Vanuit de richting Arnhem: Bij Utrecht afslag A27 nemen, richting Breda. Neem op de A27 afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Op de tweede rotonde rechtdoor. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u. Vanuit de richting Breda of Den Bosch: Volg de A27 in de richting Utrecht. Neem de afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u. Wij delen het pand met Firmq E-Z UP. Het OSG Opleidingscentrum bevindt zich op de eerste verdieping. Openbaarvervoer Vanaf station Utrecht Centraal: Bus 47 richting Houten, halte Bergveste of Hoofdveste Vanaf station Houten: Bus 47 richting Utrecht, halte Hoofdveste of Bergveste Op station Houten centrum zijn ook de bekende OV-fietsen beschikbaar. Bekijk de route in Google Maps